Senior 1: PÅSKEHATTRICK: 3-1 sejr over B1908!

Peter Wagner
02. april 2024 kl. 05:44
Det blev en fantastisk Påskeuge da Smørumdrengene 2. Påskedag vandt 3-1 over B1908 og dermed tog den tredje sejr i træk i grundspillet.

Perfekt Påskeuge!

Cheftræner Anders M. havde valgt at gå lidt længere frem og stresse 8´erne lidt mere og vi skulle igen blive vidner til en flot kamp der lignede den sidste kamp i Ringsted til forveksling.

1. halvleg

Starten blev en lidt ”følen på tænderne” hvor begge hold lige skulle se hinanden lidt an. Det blev ikke en slags ”overfaldsfodbold” fra vores side da de stod lidt afventende og spillede med gode omstillinger.

Men allerede i det 15. minut fik vi fuld valuta for pengene. Fra vores bagerste rækker blev bolden spillet op på midten af banen til ”Danny-Boy” der hurtigt sendte den videre til ”Free-Willy”. Han sendte den resolut i dybden til Spirrevippen Jacob Lind der alene med keeperen sendte den i kassen. Et mønsterangreb der gav fuld valuta – hvor kan fodbold være et simpelt spil.

Vi fik overtaget og efter en halv time kom Lyng alene igennem, men 8´ernes målmand havde en rigtig god dag og fik afværget.

Drengene kløede på og flotte angreb blev sat sammen. Det gav delvis pote kort før halvlegsfløjt da Gudman blev nedlagt i feltet. Straffesparket scorede ”Danny-boy” usvigeligt sikkert på.

En flot halvleg hvor vi var mest i teten, men B1908 havde også en del flot spil uden at de satte den tilbagevendte ”Løve” i målet – Bjerregaard – på de store prøver.

Havde vi lige haft det sidste held så kunne vi godt have lavet et mål mere, men 2-0 ved pausen var absolut godkendt.

2. halvleg

Jeg ved ikke hvad det er for et kompleks spillerne har fået. Igen blev en 2-0 føring sat over styr i det 52. min. 8´erne fik straffespark som de omsatte sikkert.

Nu fik vi et deja-vu fra sidste uge, hvor nøjagtigt det samme skete og vi blev presset en del.

Men heldigvis ville drengene det anderledes. Godt styret af kaptajn ”Søbbe” fik vi styr på tingene og holdt modstanderne fra de helt store chancer.

Til gengæld fik vi en masse omstillinger og havde vi kendt vores besøgelsestid kunne Lyng og Spirrevippen sagtens havde scoret et par mål mere – hver – men alene med keeperen brændte de en del chancer.

Forløsningen kom i det 79. min. Et hjørnespark fra ”Stub” blev lagt flot indover og nu var en af kampens bedste spillere – Thyge – trukket med frem og han fik ekspederet bolden i nettet til 3-1.

Thyge spillede en fantastisk kamp og satte vel ikke en fod forkert – lige med undtagelse af det straffespark som 8´erne fik.

Nu havde kampen sat sig og uden der skete det nævneværdige og vi kunne køre kampen hjem.

Åbenbaringen!

Det er sjældent at jeg bruger ordet åbenbaringen, men superlativerne står i kø for ”Free-Willy” – eller William K. Henriksen. Vores ”Little Big man” var her der og allevegne og var med over hele banen. ”Free-Willy” er jo oprindeligt en spækhugger, og vores Willy boltrede sig som var det på de syv have – han var her der og allevegne og var med i langt det meste af det der skete på banen. Det ene øjeblik kæmpede han med en modstander nede ved vores hjørneflag for så 30. sekunder senere at komme flyvende over fløjen og ligge et perfekt indlæg. Det er utroligt hvad han overkommer og er helt klart Påskens åbenbaring.

Hvor står vi nu?

Med dagens resultater har vi fået de ønskede 9 points. Tilbage er der kun en kamp i grundspillet næste lørdag i Karlslunde. Med uafgjort her så er vi med i oprykningsspillet. Hvem havde troet det da jeg lavede mit interview med Anders M. for 14. dage siden?

Uanset hvad så har vi betryggende 25. points så må vi gøre status næste lørdag.